Droogbouw vloerverwarming

Normale vloerverwarming is niet altijd mogelijk vanwege het gewicht, de houtenvloerconstructie of een te grote verhoging van de vloer. Droogbouw vloerverwarming biedt in deze gevallen een ideale oplossing. Triple A Verwarming is gespecialiseerd in verschillende droogbouwsystemen. Onze professionele en ervaren monteurs zorgen voor vloerverwarming droogbouw met gipsvezelplaten, bouwplaten of EPS met geleidingsplaten. U geniet dankzij onze droogbouwsystemen van een aangename warmte. Neem contact op en informeer naar de mogelijkheden.

OFFERTE AANVRAGEN

Droogbouw vloerverwarming

Een veel lagere vloerbelasting en sneller warm in huis

Bij vloerverwarming droogbouw worden er geen natte producten als beton, zandcement of anhydriet gebruikt. De vloerverwarming wordt niet in een cementvloer geplaatst, maar in een gips-, eps- of houtvezelplaat. Triple A Verwarming gebruikt hiervoor gipsvezelplaten, bouwplaten of EPS met geleidingsplaten. De keuze is afhankelijk van uw woonsituatie en uw wensen. De vloerverwarming kan eenvoudig op de platen worden geplaatst. De belasting is veel lager én het wordt veel sneller warm in uw woning. Duurzame droogbouw vloerverwarming is bij uitstek geschikt voor:

  • Nieuwbouwwoningen met een houten skelet (als gewicht een rol speelt)
  • Niet-geïsoleerde betonvloeren en zandcementvloeren
  • Appartementen en flats (waar een hoge geluidsisolatie wenselijk is)
  • Renovatieprojecten
  • Monumentale panden en grachtenpanden
  • Bovenverdiepingen en badkamers
25 jaar ervaring

Al 25 jaar ervaring in het plaatsen van vloerverwarming

Oog voor Kwaliteit

Wij werken uitsluitend met producten van hoge kwaliteit. Hierdoor bieden we 5 jaar garantie.

Doelgericht

Door jarenlange ervaring vinden wij voor elk probleem.

Droogbouw vloerverwarming met innovatieve gipsvezelplaten

Triple A Verwarming renoveert vloeren door vloerverwarming droogbouw met gipsvezelplaten. De ondervloer moet vlak zijn. De minimale opbouwhoogte bedraagt 23 mm. Onze vakbekwame monteurs hebben 25 jaar ervaring. Zij gebruiken hoogwaardige Knauf Brio gipsvezelplaten, type 23 of 23WF. De platen zijn brandwerend en geschikt voor vochtige ruimtes.

De gipsvezelplaten worden op maat gesneden, verlijmd en vastgeschoten of vastgeschroefd. Hierna wordt er een sleuf in gefreesd, in een slakkenpatroon. De verwarmingsbuis (diameter 14 mm een wanddikte 2 mm) wordt in de sleuven geplaatst. De verlegafstand is 10 of 12,5 cm. Na aansluiting wordt per groep maximaal 10 m2 vloeroppervlak verwarmd. U geniet van een snelle warmteverdeling over de totale oppervlakte.

Vloerverwarming droogbouw met bouwplaten voor houten vloeren

Droogbouw vloerverwarming wordt veelvuldig toegepast op een houten ondergrond. De specialisten van Triple A Verwarming gebruiken hiervoor bouwplaten. Ze worden verlijmd of met schroeven bevestigd. De platen hebben uitstekende constructieve en mechanische eigenschappen. Ze zijn waterdicht, ze hebben een hoge druksterkte en een hoge thermische isolatie. De bouwplaten zijn licht van gewicht en bezitten voldoende stijfheid voor een verbetering van de vloerconstructie. Het maakt bouwplaten ideaal voor zeer dunne, houten vloeren. De ondervloer dient wel voldoende stevig te zijn en niet te veel door te buigen.

Benieuwd naar wat wij voor u kunnen betekenen?

Wil jij een nieuwe, duurzame en verantwoorde vloerverwarming of heb je een andere vraag? neem dan contact met ons op via de telefoon, de mail of onderstaand contactformulier.

OFFERTE AANVRAGEN

Tot 20% meer rendement dankzij EPS met geleidingsplaten

Vloerverwarming droogbouw door EPS met geleidingsplaten heeft tot 20% meer rendement dan traditionele zandcementsystemen. Andere voordelen van het revolutionaire Jupiter droogbouwsysteem zijn de razendsnelle reactietijd en de energie-efficiëntie. De vloer is zeer snel warm. De isolatie met geïntegreerde aluminium lamellen zorgt voor een bliksemsnelle warmteafgifte aan de toplaag. De warmte wordt volledig egaal over de gehele oppervlakte verdeeld. Deze vorm van vloerverwarming koelt ook sneller af als er geen warmtevraag meer is. Er gaat hierdoor minder energie verloren.

De EPS geleidingsplaten zijn licht van gewicht en ze hebben een hoge drukvastheid. De opbouwhoogte is 20 mm. Dit droogbouwsysteem is geschikt voor alle type vloeren, met een Norit plaat van 20 mm als verplichte afdekvloer. Hier kan probleemloos hout, tegels of PVC overheen worden gelegd.

Neem contact op voor meer informatie, advies of een vrijblijvende offerte

Droogbouw vloerverwarming biedt vele voordelen. U verhoogt uw wooncomfort. U realiseert een flinke energiebesparing, met een relatief hoog vermogen per vierkante meter. Er is een beperkte vloerverhoging. De systemen zijn geluidsisolerend. U profiteert van een snelle warmteverdeling over de totale oppervlakte en lagere kosten. Vloerverwarming droogbouw is ook geschikt voor lagere temperatuursystemen, zoals warmtepompen, condensatieketels en zonneboilers.

Wilt u meer informatie, advies of een vrijblijvende offerte? Neem contact op met uw partner in duurzame verwarming. Triple A Verwarming helpt u graag.

Benieuwd naar wat wij voor u kunnen betekenen?

Wil jij een nieuwe, duurzame en verantwoorde vloerverwarming of heb je een andere vraag? neem dan contact met ons op via de telefoon, de mail of onderstaand contactformulier.

OFFERTE AANVRAGEN