Noppenplaat vloerverwarming

Noppenplaat is een ideaal systeem om professioneel en snel vloerverwarming aan te brengen. De duurzame platen van EPS-hardschuim zijn voorgevormd. De verwarmingsbuizen worden eenvoudig tussen de opstaande kunststof noppen geduwd. Er is geen bevestigingsmateriaal nodig. De leidingen zitten vastgeklemd tussen de noppen. Triple A Verwarming is uw deskundige partner in duurzame verwarming met diverse soorten noppenplaat vloerverwarming. Het gebruiksvriendelijke systeem is verkrijgbaar met of zonder isolatielaag. Bent u geïnteresseerd in een vlotte en gemakkelijke wijze van vloerverwarming? Neem contact op voor meer informatie, advies of het maken van een afspraak voor vloerverwarming noppenplaat.

OFFERTE AANVRAGEN

Gebruiksvriendelijke en duurzame kunststof platen met of zonder isolatie

Wilt u noppenplaat vloerverwarming zonder isolatie? De basic kunststof platen hebben tot de bovenkant van de noppen een opbouwhoogte van 21 mm. Daarnaast bestaat de mogelijkheid van noppenplaat met 11 mm of 30 mm isolatie. De totale opbouwhoogte bedraagt respectievelijk 32 of 51 mm. De leidingen worden eenvoudig tussen de kunststof geïsoleerde noppenplaten gelegd. De noppenplaten worden aan elkaar gelegd, door de buitenste randen over elkaar te plaatsen. Het speciale ontwerp maakt de platen geschikt voor verwarmingsbuizen met een doorsnede van 14 tot 16 mm.

 

De vele voordelen van vloerverwarming noppenplaat

  • Gemakkelijk en snel aan te brengen, zonder bevestigingsmateriaal
  • De vastgeklikte verwarmingsbuizen worden stevig op hun plaats gehouden
  • Verkrijgbaar met of zonder isolatielaag
  • Verbeterde antislipeigenschappen
  • Verkorte installatietijd
  • De beloopbare noppen hebben een geluiddempende werking
  • Gebruiksvriendelijk systeem met hoge warmteafgifte
25 jaar ervaring

Al 25 jaar ervaring in het plaatsen van vloerverwarming

Oog voor Kwaliteit

Wij werken uitsluitend met producten van hoge kwaliteit. Hierdoor bieden we 5 jaar garantie.

Doelgericht

Door jarenlange ervaring vinden wij voor elk probleem.

Noppenplaat vloerverwarming met uitstekende warmteafgifte

Met een noppenplaat systeem kiest u voor installatiegemak, hoge kwaliteit en een uitstekende warmteafgifte. U heeft geen tacker of snelstroppers nodig om de vloerverwarmingsbuis te bevestigen. In plaats daarvan wordt de buis simpel tussen het noppenprofiel gedrukt. De platen met isolatie voorkomen zoveel mogelijk warmteverlies én ze hebben een geluiddempende kwaliteit. Er zijn meerdere typen noppenplaat die door onze gekwalificeerde en ervaren monteurs worden gebruikt. De 28 mm plaat is voorzien van een 11 mm EPS onderlaag. De 47 mm noppenplaat heeft een 30 mm EPS onderlaag. De verlegafstand ofwel buisafstand is hart op hart 100mm.

Vloerverwarming noppenplaat combineren met een lager temperatuursysteem

Noppenplaat vloerverwarming is goed te combineren met een warmtepomp doormiddel van een lage temperatuurverwarming. De noppenplaten zijn aan de onderzijde geïsoleerd, waardoor warmteverlies naar de betonnen ondervloer voorkomen wordt. Belangrijk is in ieder geval dat de ondervloer vlak / egaal is. Doordat de totale dekvloer van onderaf verwarmt wordt zal deze langer op temperatuur blijven dan bijvoorbeeld een gefreesde vloer.

Benieuwd naar wat wij voor u kunnen betekenen?

Wil jij een nieuwe, duurzame en verantwoorde vloerverwarming of heb je een andere vraag? neem dan contact met ons op via de telefoon, de mail of onderstaand contactformulier.

OFFERTE AANVRAGEN

Noppenplaat bij een glazen pui of tuindeuren

Wilt u vloerverwarming bij een glazen pui of openschuivende tuindeuren? In dat geval leggen onze professionele monteurs de verwarmingsbuizen wat dichter op elkaar. In een slakkenhuispatroon, als zogenaamde warmtezone. Er wordt op deze wijze ter plaatse meer warmte gegenereerd. De kou val van het glas wordt hierdoor deels opgevangen.

Informeer naar de voordelen en mogelijkheden van noppenplaat

Het installeren van een kwaliteitsplaat en buis met een lange levensduur is van groot belang in een vloerverwarmingssysteem. Het vervangen van een vloerverwarmingssysteem is namelijk een kostbare zaak. Met vloerverwarming noppenplaat en de buizen van Triple A Verwarming bent u goed uit. U hebt bij de keuze voor de isolatieplaten vloerverwarming en isolatie in één. Het is een energiezuinige oplossing die voor een aangename warmte en een prettig leefklimaat zorgt.

Door het ontbreken van radiatoren heeft u meer vrijheid bij de inrichting van uw woonomgeving. U heeft ook geen last meer van stofnesten in de radiatoren. Er is bij noppenplaat geen sprake van luchtcirculatie. U heeft een gezondere lucht in uw woning. Informeer naar de vele voordelen en mogelijkheden van vloerverwarming noppenplaat. Of vraag direct een vrijblijvende gratis offerte aan.

Benieuwd naar wat wij voor u kunnen betekenen?

Wil jij een nieuwe, duurzame en verantwoorde vloerverwarming of heb je een andere vraag? neem dan contact met ons op via de telefoon, de mail of onderstaand contactformulier.

OFFERTE AANVRAGEN