fbpx

Vloerverwarming in combinatie met een warmtepomp

Heeft u vloerverwarming in uw woning of wordt er binnenkort vloerverwarming geplaatst? Dan bent u wellicht ook nieuwsgierig naar de mogelijkheden om het aanwezige water in uw woning te verwarmen. Natuurlijk kunt u gebruikmaken van een traditionele CV-ketel, maar zeker in combinatie met vloerverwarming kan het interessant zijn om u te verdiepen in het gebruik van een warmtepomp.

 

De voordelen van een warmtepomp

Een warmtepomp verwarmt het water in de buizen van uw vloerverwarming. De pomp doet dit efficiënt, zodat u hier geen hoge energiekosten voor hoeft te betalen. Sterker nog, de reden dat het gebruik van een warmtepomp de laatste jaren zo in populariteit is gestegen, komt mede door het feit dat u zelfs op uw energiekosten kunt besparen. Niet alleen is water gedragen vloerverwarming energiezuiniger dan elektrische vloerverwarming, maar dankzij de warmtepomp kunt u nog meer op uw energiekosten besparen.

De voordelen van een warmtepomp:

  • De warmtepomp verwarmt het water in de winterperiode, maar kan het water in de zomer ook afkoelen.
  • De warmtepomp is geschikt voor gebruik in combinatie met pvc, hout, natuursteen, tegels, laminaat, keramisch parket en diverse andere materialen.

 

Gebruikmaken van een warmtepomp in uw woning?

Bent u geïnteresseerd in een vloerverwarming warmtepomp en bent u benieuwd of deze ook geschikt is voor uw woning? Neem dan contact op met een specialist die u alles over de warmtepomp in combinatie met vloerverwarming kan vertellen.
Heeft u een vraag over vloerverwarming? Daar helpen we u bij Triple A Verwarming graag mee.

Neem telefonisch contact met ons op via 088-0227822, stuur een e-mail naar [email protected] of neem contact op via onderstaand contactformulier.