Vloerverwarming infrezen

Het infrezen van vloerverwarming wordt veelvuldig toegepast in de bestaande bouw en renovatiebouw. Groot voordeel is dat de dekvloer niet eerst hoeft te worden gesloopt en verwijderd. Er is door het frezen geen extra opbouwhoogte nodig. Deuren hoeven niet te worden ingekort. Een keukenblad hoeft niet te worden verlaagd. Triple A Verwarming is uw specialist voor vloerverwarming frezen. De buizen van de duurzame vloerverwarming worden door onze professionele monteurs in de bestaande vloer gelegd. Er hoeft verder niet zoveel te worden uitgebroken. Voor vragen kunt u telefonisch of per mail contact opnemen met ons kantoor. Bij eventuele beschadigingen zorgen wij ook voor een goede nazorg.

OFFERTE AANVRAGEN

Vloerverwarming infrezen

Vloerverwarming laten infrezen op vrijwel elke bestaande vloer

Vloerverwarming infrezen biedt u de mogelijkheid om zonder al te veel rompslomp vloerverwarming aan te leggen. Heeft u een cementdekvloer, betonvloer, anhydrietvloer of droogbouwvloer? Vrijwel alle bestaande vloeren zijn geschikt voor dit systeem, mits de vloer geïsoleerd is of wordt. Ook vloeren van natuursteen, siergrind of plavuizen.  Een laminaatvloer op harde ondergrond dient voorafgaande aan het infrezen te worden verwijderd.

Een tegelvloer kan worden gefreesd, zolang de tegels nog in het cement liggen. Als de tegels verlijmd zijn, is frezen niet direct mogelijk daar ze anders loskomen. Verlijmde tegels moeten er eerst worden uitgehaald. Triple A Verwarming gebruikt bij infrezen vloerverwarming in beton krachtstroommachines en afzuigingsapparatuur. Hiervoor is een volledig ingerichte vrachtwagen beschikbaar.

25 jaar ervaring

Al 25 jaar ervaring in het plaatsen van vloerverwarming

Oog voor Kwaliteit

Wij werken uitsluitend met producten van hoge kwaliteit. Hierdoor bieden we 5 jaar garantie.

Doelgericht

Door jarenlange ervaring vinden wij voor elk probleem.

Egale dekvloer absolute voorwaarde voor vloerverwarming infrezen

Een absolute voorwaarde voor vloerverwarming infrezen is een vlakke dekvloer. Als de vloer niet egaal is, moet deze vóór het infrezen worden geëgaliseerd. Dit zorgt ervoor dat er geen ongelijke sleuven komen in de vloer. U behoudt ook het voordeel van de dilatatievoegen. De gekwalificeerde en ervaren monteurs van Triple A Verwarming berekenen om hoeveel vierkante meter het gaat. Deze oppervlakte wordt in gelijke groepen verdeeld, waarna de sleuven worden gefreesd.

De sleuven worden circa 17 mm diep. Afhankelijk van het gekozen type vloerverwarming, liggen de sleuven hart op hart gemiddeld 10-12,5 cm uit elkaar. De sleuven worden aangelegd in een slakkenhuispatroon, waar bij de aanvoer- en retourbuis naast elkaar liggen. De warmte wordt hierdoor gelijkmatig over de oppervlakte verdeeld. Door de hoge ligging van de verwarmingsbuizen (14 mm doorsnede) heeft u een snel reagerend systeem. Een snellere opwarming van de vloer dan bij krimpnetten, tackerplaten of noppenplaten. Dit schenkt vooral in het gure najaar en de koude winter veel woongenot.

Infrezen vloerverwarming inclusief installatie, afwerking en nazorg

Het infrezen van vloerverwarming is redelijk stofarm. Het vrijkomende stof wordt door de monteurs van Triple A Verwarming verzameld en in afgesloten zakken bij de klant achtergelaten. De vloer werkt niet, aangezien de sleuven als dilatatievoegen functioneren. Bij oudere vloeren speelt dit helemaal niet. Oude vloeren zijn al gezet en hebben geen werking meer. Een ander voordeel is dat er geen sprake van een verhoging van de werkvloer is.

De vloer kan direct na installatie van de vloerverwarming worden afgewerkt. De service van Triple A Verwarming gaat verder dan vloerverwarming frezen en installeren. Mocht er tijdens de werkzaamheden onverhoopt een waterleiding, gasleiding of cv-leiding van de radiatoren worden geraakt, wordt deze kosteloos gerepareerd. Beschadigingen aan elektraleidingen, tv kabels of bijvoorbeeld een afvoer zijn voor risico van de klant.

Benieuwd naar wat wij voor u kunnen betekenen?

Wil jij een nieuwe, duurzame en verantwoorde vloerverwarming of heb je een andere vraag? neem dan contact met ons op via de telefoon, de mail of onderstaand contactformulier.

OFFERTE AANVRAGEN

Ingefreesde vloerverwarming als bijverwarming of hoofdverwarming

Ingefreesde vloerverwarming kan als uitgebreide bijverwarming of hoofdverwarming worden gebruikt. Afhankelijk van de locatie en de verwarmingskeuze, dient vooraf met de freesafstand rekening te worden gehouden. De afstand die de buizen tot elkaar hebben, is bepalend of de vloerverwarming als bij- of hoofdverwarming dienstdoet.

Infrezen van vloerverwarming is populair in kleine ruimtes, zoals de badkamer of keuken. Op deze plekken wordt dagelijks heel wat tijd doorgebracht. Als er sprake is van bijverwarming, kunnen de buizen iets verder uit elkaar worden gelegd. Dit drukt de kostprijs. In geval vloerverwarming infrezen bedoeld is als hoofdverwarming, worden de buizen dichter bij elkaar gelegd.

Neem contact op met uw vragen of maak direct een afspraak

Bent u benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen op het gebied van infrezen vloerverwarming? Triple A Verwarming zorgt als meester in het vak voor duurzame en veilige vloerverwarming. Neem contact op voor meer informatie of het maken van een afspraak. Of vraag direct een vrijblijvende, gratis offerte aan.

Benieuwd naar wat wij voor u kunnen betekenen?

Wil jij een nieuwe, duurzame en verantwoorde vloerverwarming of heb je een andere vraag? neem dan contact met ons op via de telefoon, de mail of onderstaand contactformulier.

OFFERTE AANVRAGEN