Vloerverwarming kosten

Vloerverwarming is een aantrekkelijke investering die zich terugbetaalt in energiezuinigheid en een gelijkmatige warmteverdeling. U hebt snel warme voeten. De kosten van vloerverwarming zijn van vele factoren afhankelijk. U kunt vloerverwarming als hoofdverwarming gebruiken, of als bijverwarming. U hebt de keuze uit elektrische vloerverwarming of vloerverwarming met een traditionele cv-ketel en warmtepomp. Triple A Verwarming informeert u op maat over de prijs van vloerverwarming. Wij geven u graag inzicht in de gemiddelde prijzen per m2 en per soort vloerverwarming.

OFFERTE AANVRAGEN

Vloerverwarming kosten

Wat kost vloerverwarming?

Vloerverwarming verhoogt uw wooncomfort. U kunt hier meerdere ruimtes mee verwarmen. U hoeft geen rekening te houden met radiatoren die veel plek in beslag nemen. Triple A Verwarming biedt verschillende diensten aan om vloerverwarming te laten leggen. De aanlegkeuze is mede afhankelijk van het soort vloer dat in uw woning ligt.

Wij kunnen u een goed beeld geven van de kosten per m2 bij:

25 jaar ervaring

Al 25 jaar ervaring in het plaatsen van vloerverwarming

Oog voor Kwaliteit

Wij werken uitsluitend met producten van hoge kwaliteit. Hierdoor bieden we 5 jaar garantie.

Doelgericht

Door jarenlange ervaring vinden wij voor elk probleem.

Vloerverwarming kosten afhankelijk van soort, gebruik en aantal m2

Triple A Verwarming heeft al 25 jaar ervaring met vloerverwarming, zowel met elektrische verwarming als met cv-ketels en warmtepompen. Bij de vloerverwarming kosten dient u rekening te houden met het soort vloerverwarming, het gebruik (hoofdverwarming of bijverwarming) en het aantal m2. De prijs van vloerverwarming is naar verhouding lager bij een groter oppervlak met meer vierkante meters. Het meest eenvoudige is om het systeem op de bestaande cv-kerel aan te sluiten. Dit drukt de vloerverwarming prijs, want dit vraagt geen extra werkzaamheden. U kunt ook overwegen om de vloerverwarming te laten aansturen door een warmtepomp.

Kosten van vloerverwarming terugverdienen met een lagere energielast

Triple A Verwarming vertelt u graag over de voordelen van vloerverwarming in combinatie met een warmtepomp. De kosten van vloerverwarming verdient u terug met een lagere energielast. Houd er rekening mee dat watergedragen vloerverwarming energiezuiniger is dan elektrische vloerverwarming. De warmtepomp verwarmt het water in de winterperiode en koelt het water in de zomerperiode. De warmtepomp is voor alle soorten vloeren. Van PVC, hout, natuursteen en tegels tot laminaat, keramisch parket en diverse andere materialen. Informeer naar de mogelijkheden en aarzel niet om vrijblijvend en gratis offertes aan te vragen.

Benieuwd naar wat wij voor u kunnen betekenen?

Wil jij een nieuwe, duurzame en verantwoorde vloerverwarming of heb je een andere vraag? neem dan contact met ons op via de telefoon, de mail of onderstaand contactformulier.

OFFERTE AANVRAGEN

Prijs vloerverwarming interessant vanwege eerdere aangename temperatuur

De besparing op het energieverbruik is een van de grote voordelen van vloerverwarming. Waar bij reguliere verwarming de kamer tot circa 21 à 22 graden wordt verwarmd, bereikt u met vloerverwarming al een aangename temperatuur bij 19 à 20 graden. De enkele graden verschil merkt u in uw portemonnee. Vloerverwarming laten plaatsen is ideaal als iemand in huis last heeft van een luchtaandoening. Er is geen luchtcirculatie. De vloerverwarming kosten vallen lager uit, omdat er door de gelijkmatige warmteverdeling sneller een aangename temperatuur wordt bereikt. U boekt ook winst op het gebied van hygiëne. Stofvangers als radiatoren of convectoren zijn overbodig.

Neem contact op over de mogelijkheden

Wilt u antwoord op de vraag: wat kost vloerverwarming? Triple A Verwarming geeft u een goede indicatie van de kosten van vloerverwarming per m2, bij hoofdverwarming of (uitgebreide) bijverwarming. De prijs is afhankelijk van het gekozen verwarmingssysteem en aantal vierkante meter. Elektrische verwarming is goedkoper dan warm water vloerverwarming. De watergedragen systemen zijn energiezuiniger en daarmee voordeliger dan de elektrische systemen.

In de kosten van vloerverwarming dienen aanschaf- en aanlegkosten, verbruiks- en onderhoudskosten te worden meegewogen. Evenals variabelen als het energielabel en ligging van de woning, en de isolatie. Neem contact op over de mogelijkheden en kosten van vloerverwarming. Of vraag direct een offerte aan.

Benieuwd naar wat wij voor u kunnen betekenen?

Wil jij een nieuwe, duurzame en verantwoorde vloerverwarming of heb je een andere vraag? neem dan contact met ons op via de telefoon, de mail of onderstaand contactformulier.

OFFERTE AANVRAGEN