Binden op netten

Wanneer er geen cementdekvloer aanwezig is of infrezen geen optie is, biedt ons systeem binden op netten de oplossing. We bevestigen de vloerverwarmingsbuizen stevig op hoogwaardige gegalvaniseerde staalmatten.

Droogbouw vloerverwarming

Normale vloerverwarming is niet altijd mogelijk vanwege het gewicht, de houtenvloerconstructie of een te grote verhoging van de vloer. Droogbouw vloerverwarming biedt in deze gevallen een ideale oplossing.

Noppenplaat vloerverwarming

Noppenplaat is een ideaal systeem om professioneel en snel vloerverwarming aan te brengen. De duurzame platen van EPS-hardschuim zijn voorgevormd. De verwarmingsbuizen worden eenvoudig tussen de opstaande kunststof noppen geduwd. Er is geen bevestigingsmateriaal nodig. De leidingen zitten vastgeklemd tussen de noppen.

Infrezen vloerverwarming

Het infrezen van vloerverwarming wordt veelvuldig toegepast in de bestaande bouw en renovatiebouw. Groot voordeel is dat de dekvloer niet eerst hoeft te worden gesloopt en verwijderd. Er is door het frezen geen extra opbouwhoogte nodig. Deuren hoeven niet te worden ingekort. Een keukenblad hoeft niet te worden verlaagd.

Tackeren

Vloerverwarming ‘tackeren’ betekent het vastzetten van de buis op een daarvoor geschikte tackerplaat. Deze plaat heeft vaak geluidreducerende en isolerende eigenschappen, waardoor hij geschikt is in specifieke situaties. De bovenkant van de tackerplaat heeft een raster van 50 millimeter blokjes, zodat de buis volgens een vastgesteld patroon kan worden gelegd.

Wat onze klanten vertellen

feedbackcompany logo
9.6   13 Feedback company reviews
google logo
4.6   16 Google reviews

Onze partners

Ook een opdracht voor ons?

Neem vrijbljivend contact met ons op of vraag een adviesgesprek aan op locatie.